Over ons

Verkeersschool Autogema geeft opleidingen aan talloze leerlingen voor het rijexamen en dat gaat met succes!

Bedrijfsprofiel
Verkeersschool Autogema is al jaren een eenmansrijschool, doordat Verkeersschool Autogema uit één instructeur bestaat kan hij zich 100% inzetten voor een leerling. Hij is dan ook altijd jouw vaste instructeur en aanspreekpunt. Het voordeel hiervan is: als hij een keer ziek mocht zijn, dat je dan ook geen andere invaller krijgt. Hierdoor weet de instructeur precies wat de vorderingen en de zwakke punten van de leerlingen zijn.

We geven dan ook een goed en gedegen rijopleiding met behulp van goed materiaal. Het verkeer wordt natuurlijk steeds drukker en ingewikkelder, ook daarop is onze rij instructeur getraind. Tevens geven wij ook faal & rijangst begeleiding en spoedopleidingen.

Verkeersschool Auto Gema geeft les in Den Haag, Ypenburg, Nootdorp, Rijswijk, Scheveningen, Wateringen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Alphen aan de Rijn, Leiden, Wassenaar en omstreken.

Kwaliteit staat dan ook bij ons op nummer
1!

Rijden in de nieuwste Mercedes A-Klasse!
Verkeersveiligheid is al sinds de oprichting van Mercedes-Benz één van de belangrijkste thema's: de airbag, ESP en ABS bijvoorbeeld zijn een van de vele innovaties van Mercedes-Benz. Hierom heeft ook verkeersschool Auto Gema ervoor gekozen om les te geven in een Mercedes A-klasse.

Hiernaast wordt er ook automaat les gegeven in een Mercedes B-klasse.

Onze werkwijze is met fases
Fase 1: (Eventueel leert u op een afgesloten terrein rijden), u leert het sneller, u bent minder gespannen en u mag meteen alles zelf doen! Bij de eerste rijles mag u al schakelen, remmen, sturen en gas geven.

Fase 2: Geprogrammeerde oefenroutes, hierdoor raakt u goed bekend om in diverse situaties te handelen. Tevens rijdt u ook examen routes.

Fase 3: Rijden in het echte verkeer, hierdoor maakt u kennis met moeilijke en onverwachte verkeerssituaties.

Het resultaat: 30% minder lessen en 100% meer kans van slagen bij de 1e keer!

Lesgeven en examenvoorbereiding
Tijdens de rijopleiding wordt u regelmatig getoetst op uw kennis, inzicht en vaardigheden, zodat u een duidelijk inzicht krijgt in uw leerprestaties.

Bovendien wordt bij het naderen aan het einde van je rijopleiding een proefexamen afgenomen op dezelfde wijze waarop het CBR examineert.

Dit alles zorgt ervoor dat wij voldoen aan de strenge opleidingseisen die worden gesteld aan het geven van didactisch verantwoord rij onderricht.

Persoonlijke begeleiding
U zult het merken want bij ons bent u niet één van de velen, maar een leerling op zich en door de ongedwongen sfeer en onze persoonlijke begeleiding zult u zich prima thuis voelen!

Dus zoekt u een goed en gedegen rijopleiding met de beste rij instructeur en goed materiaal, neem dan direct contact met ons op, en wie weet heeft u over een paar maanden uw rijbewijs al!

Rij- & faalangst begeleiding
Leerlingen die last hebben van rij- & faalangst kunnen tijdens hun rijopleiding hierdoor behoorlijk stress hebben. Dit uit zich o.a. in angst, zweten, boosheid, misselijkheid en onzekerheid.

De rijopleiding van de leerling kan hierdoor erg gedwarsboomd worden. Verkeersschool Auto Gema is hierin gespecialiseerd en helpt de leerlingen die hier last van hebben.

Je wordt dan gecoacht om anders te kijken naar situaties, je zelfvertrouwen te vergroten en een positief zelfbeeld te creëren. De begeleiding is geheel kosteloos!


Bij zeer ernstige gevallen kan Verkeersschool Auto Gema ook een faalangst-examen aanvragen.